Telefon: 08-795 55 10

Vectorworks Service Select > För den smarta investeraren

 width=

Vectorworks Service Select, VSS, är en ny prenumerationstjänst, som ger dig många fördelar. Den erbjuds i samband med nyköp av eller uppgradering till Vectorworks version 2015.

Med Vectorworks Service Select får du bland annat fria uppdateringar, extra utbildningsresurser, prioriterad support-status och förutsägbarhet för din budget.

När du har ett aktivt Vectorworks Service Select avtal så får du nya uppgraderingar och stegvisa förbättringar av din Vectorworks-produkt. Du kommer också att bli den första att veta om nya releaser och kommer alltid att ha tillgång till det senaste och bästa. Ett utbud av support och utbildningsresurser finns tillgängliga, inklusive telefon-support och videobibliotek med tips och tutorials. Du får dessutom stora rabatter på ytterligare utbildningsalternativ, såsom "self-paced tutorials" och online-utbildningar. Gör en smart investering och gå med i Vectorworks Service Select.

VSS-priset är endast 60% av uppgraderings-priset, och då ingår nästa års uppgradering! Du kommer alltså alltid undan billigare genom att ha ett VSS-avtal, du får dessutom andra fördelar som du kan läsa om nedan.

Du betalar en årlig avgift och får i utbyte:

  • Uppgraderingar, som kommer under prenumerationsperioden, sänds till dig automatiskt

  • Tillgång till prioriterad teknisk support

  • Tillgång till det nya Vectorworks Cloud Services. Se en video om Cloud Services här.

  • Tillgång till speciella objekt- och texturbibliotek

  • Tillgång till videobibliotek med tekniska tips och ”hur gör jag”-filmer

  • Speciella rabatter på webinars


Avtalet löper på ett år i taget och förlängs automatiskt om det inte har sagts upp tre månader innan löptiden går ut.

Specialerbjudande under en introduktionsperiod.

Under introduktionsperioden kan du, som köper en ny Vectorworks-licens, teckna ett VSS-avtal för halva kostnaden det första året.

Om du vill uppgradera ditt Vectorworks och samtidigt tecknar ett VSS-avtal får du 50 % rabatt på din uppgradering. Det kan bli litet dyrare än att enbart uppgradera om du har en rätt aktuell version, men tänk på att i det priset ingår en uppgradering till Vectorworks 2016! I vår butik hittar du aktuella prisuppgifter. Kontakta oss om du vill veta mer om VSS.

Vectorworks Cloud Services Video

Klicka nedan för att se en video om Vectorworks Cloud Services.

Läs mer om Vectorworks Service Select på Nemetschek's hemsida.

Köp Vectorworks Service Select

Vectorworks Service Select

3 089 SEK

Köp