CINEMA 4D

NYTT I R15

SNABBARE. ENKLARE. KRAFTFULLARE. CINEMA 4D R15.

IHÅLLANDE FRAMSTEG

Cinema 4D Release 15 levererar enastående förbättringar till många aspekter av ditt 3D-arbetsflöde. Allt från text-skapande och modellering till avancerade renderings-optimeringar och en helt ny lösning för nätverks-rendering. Release 15 innehåller mycket mer än bara nya funktioner – den visar på ihållande framsteg som ett direkt svar på din feedback.

MAXON INNOVERAR

När MAXON fortsätter att innovera, lägga till nya funktioner och förbättra befintliga verktyg, ligger fokus alltid på att ge exceptionell stabilitet och prestanda, oöverträffad integration och ett enkelt, effektivt och flexibelt gränssnitt. Stor vikt har även lagts på användarvänlighet och intuitivitet, något som MAXON värderar väldigt högt.

LÖPANDE UTVECKLING

MAXON vilar aldrig när det gäller utvecklingen av Cinema 4D. Man levererar löpande uppdateringar mellan releases med patcher och dylikt för att fortsätta förbättringen utav Cinema 4D. MAXON lyssnar på sin community och strävar alltid efter att hålla en nära kommunikation med den, så att communityn kan vara med och påverka utveckligen av Cinema 4D.

Funktionerna du vill ha – Det förbättrade arbetsflödet du behöver.

CINEMA 4D RELEASE 15

Ta några minuter och kolla på denna video från MAXON.

ÖVERSIKT

Urval av nyheterna som MAXON har implementerat i Release 15.

Team Render

Helt nya Team Render är här. Utnyttja all tillgänglig kraft.

R15 – Den ultimata lagspelaren för renderingar.

/9811032ce3.jpg

Rendering

Rendera snabbare med högre kvalitet.

Nya GI och AO alternativ hjälper dig uppnå önskat resultat.

Bevel

Det helt nya Bevel-verktyget är här.

Det kraftfullaste Bevel-verktyget någonsin.

/b492898f77-2.jpg

Typografi

Typografi förs till nästa nivå.

3D Typografi utan gränser.

/0352be15a5-2.jpg

Skulptering

Bättre än någonsin.

Ha full kontroll över dina skulpturer, från början till slut.

/3f56e84da6-2.jpg

Arbetsflöde

Spara tid och fokusera på din kreativitet.

Nya verktyg som Architectural Grass snabbar upp ditt arbetsflöde.

TEAM RENDER

Med Cinema 4D R15 Team Render, så kan du enkelt utnyttja all överflödig kraft som finns i ditt lokala nätverk och använda den till att rendera högupplösta stillbilder eller animationer. Team Render är en revolutionerande approach till nätverks-rendering som minimerar installations-processen och maximerar prestandan genom att använda sig av en peer-to-peer arkitektur och upptäcker automatisk nya renderings-klienter via Bonjour. Allt som behövs är några få klick för att lägga till en dator i ditt team, sedan sköter Team Render resten.

GLOBAL ILLUMINATION

Njut av snabbare renderingar med högre kvalitet i Cinema 4D R15. Nya Global Illumintation- och Ambient Occlusion-alternativ och presets gör dem mer användarvänliga och intuitiva. En nyutvecklad Irradiance Cache algoritm leverar nu bättre resultat – snabbare!

INTEL EMBREE RAYTRACING

Physical Renderer i Cinema 4D R15 använder Intel’s Embree Raytracing-motor som har väldigt optimerade algoritmer som kan öka kraften i dina renderingar med upp till 300% – utan att påverka bildkvalitén! Ju mer komplex en scen är, desto mer får du ut av den ökade kraften, oavsett vilken processor du använder!

BEVEL

Skär kanter utan kompromisser med det helt nya Bevel-verktyget i Cinema 4D R15. Använd bevel interaktivt på punkter, kanter och polygoner genom verktyg som du hanterar direkt i vyn, och skapa en ren, högkvalitativ mesh med avancerade topologi-alternativ. Bemästra din mesh med ett optimerat Slide-verktyg som stödjer flera kant-looper.

BEVEL-JÄMFÖRELSE

Se en jämförelse mellan det nya Bevel-verktyget i R15 gentemot konkurrenternas motsvarighet.

TYPOGRAFI

Få avancerad typografisk kontroll över MoText och Text Splines, kerna interaktivt enskilda tecken i 3D-vyn. Justera kerning, spårning, baslinjeförskjutning och skala med full 3D text som alltid är redigerbar och animerad via MoGraph Effectors.

SKULPTERING

Skulptera med finess och retopoligera med lätthet i Cinema 4D Studio Release 15. Använd kraftfulla skulpteringsverktyg direkt på polygon-objekt, spegla skulpterings-drag och projektera en ny mesh på dina skulpterade objekt. Cinema 4D’s skulpterings-system fortsätter att växa sig allt kraftfullare och flexiblare. Detta ger dig en enkel metod till att manipulera massor i ett snabbt och intuitivt arbetsflöde utan att byta till ett annat program.

ARBETSFLÖDE

Justeringar till arbetsflödet genom hela Cinema 4D R15 gör din produktions-pipeline mer effektiv. Montera deformerare automatiskt på objekt, odla gräs med ett enda klick, hantera texturer med lätthet och animera kran-åkningar med all noggrannhet av ett erfaret Hollywood grepp. Cinema 4D R15 får varje klick att räknas. Ett snabbt och enkelt arbetsflöde som tillåter din kreativitet att ta plats.