NYTT I R19

TOOLS FOR TODAY, TECHNOLOGY FOR TOMORROW.

Cinema 4D R19

Cinema 4D Release 19 erbjuder både bra verktyg och förbättringar som du kan använda direkt och få en inblick på grunden för framtiden. Designers väljer Cinema 4D för sitt snabba och enkla arbetsflöde samt otroliga stabilitet. Release 19 gör ditt arbetsflöde ännu snabbare, expanderar dina horisonter med nya funktioner och ger pålitlighet du kan räkna med.

ÖVERSIKT

Urval av nyheterna som MAXON har implementerat i Release 19. (Klicka på bilderna för mer info)

VIEWPORT

LOD

NY MEDIAKÄRNA

RADEON PRORENDER

TRACKING

OBJEKTINSÄTTNING

SOUND EFFECTOR

ARBETSFLÖDE

VIEWPORT-FÖRBÄTTRINGAR

Med Depth of Field och Screen Space Reflections får du resultat i likhet med renderingar i realtid och det är enkelt att med precision placera ljus samt visualisera reflektansinställningar.

LOD (Levels Of Detail)

Maximera viewport samt renderingshastighet, skapa nya typer av animationer eller förbered optimerade speltillgångar med det nya LOD-objektet. Du kan förenkla objekt och hierarkier automatiskt baserat på skärmstorlek, kameraavstånd och andra faktorer. Ett intuitivt nytt gränssnittselement gör det enkelt för dig att definiera och hantera LOD-inställningar, och dina detaljnivåer exporteras via FBX för användning i populära spelmotorer.

NY MEDIAKÄRNA

Som en del central del av MAXONs moderniserings-ansträngingar, så har Cinema 4Ds stöd för bild-, video- och ljudformat omskrivits fullständigt för ökad hastighet och minneseffektivitet. Cinema 4D stöder nu MP4 utan QuickTime, så det är lättare än någonsin att leverera en förhandsgranskning, använda video som texturer eller spåra några rörligt material. Alla import- och exportformat är mer robusta och funktionella än någonsin tidigare.

RENDERING

RADEON PRORENDER

Släpp loss kraften i ditt grafikkort och skapa fysiskt korrekta slut-renderingar. AMDs Radeon ProRender-teknik har integrerats sömlöst i Release R19 med stöd för Cinema 4Ds standardmaterial, ljus och kameror. Vare sig du använder de kraftfulla AMD-chippen i de senaste Mac-systemen eller Nvidia och AMD-grafikkort med windows, så kommer du att njuta av en platformsoberoende, djupt integrerad lösning med ett snabbt och intuitivt arbetsflöde.

ANIMATION

TRACKING-FÖRBÄTTRINGAR

Att integrera 3D-objekt i spårat material är enklare än någonsin med Scene Reconstruction, vilket skapar färgade punktmoln och geometri baserat på spårat material. Manuella spårningsfunktioner är också mycket enklare nu – du kan välja om spår utvärderar bildens röda, gröna, blåa eller fulla ljusstyrka.

MODELLERING

OBJEKTINSÄTTNING

Cinema 4Ds hierarki är nyckeln till att designa i hastighet med kreativiteten och Release 19 gör det lättare än någonsin att tillämpa generatorer, deformatorer på flera objekt. Modelleringsoperationer som tog dussintals drag-och-drops uppnås du snabbt med modifieringsknappar. Lägg snabbt till generatorer som föräldrar till varje markerat objekt genom att hålla Alt/Alternativ-tangenten eller lägg till deformatorer till varje valt objekt genom att hålla Shift-tangenten intryckt. Håll Ctrl för att lägga till nya objekt som syskon för varje markerat objekt eller Alt-Ctrl för att omgruppera alla valda objekt under ett enda nytt objekt.

MOGRAPH

SOUND EFFECTOR

Med den helt nya Sound Effector i Release 19, så är det enkelt att skapa energetiska musikvisualiseringar och låter motion graphics röra till takt. Dra prober för att isolera specifika frekvenser och volymer och iterera, distribuera eller blanda värdena från varje sond för att styra dina kloner. Inbyggt förfall mjukar upp animeringen utan att det behövs en Delay effector. Länka flera effektorer till ett enda ljudspår för enkel kontroll och snabbare uppspelning, och rendera animeringen med ljud med hjälp av det nya inbyggda MP4-stödet.

LÄS MER OM RELEASE 19

TILL MAXONS HEMSIDA

FÖRKLARINGVIDEOS FÖR NYHETERNA I RELEASE 19

TILL CINEVERSITYS HEMSIDA