Cinema 4D R21 - S22

Med det nysläppta Cinema 4D S22 får subscription-användare tidig tillgång till viktiga förbättringar i UV-unwrapping och arbetsflöde, viewport-teknik och mer. Cinema 4D, ofta kallat för C4D är ett kommersiellt datorprogram för 3D-grafik och -animering som utvecklas av MAXON och är välkänt för sin användarvänlighet stabilitet och kraftfulla funktioner. Cinema 4D är den mest tillgängliga 3D-programvaran på marknaden och ger ett unikt arbetsflöde.

R21-S22 Licensalternativ & Priser
En version

En version av Cinema 4D / effektivare installation och licensiering – R21 markerar införandet av en enda version av Cinema 4D som innehåller den kompletta funktionaliteten till ett överkomligt pris. Kunder behöver inte längre välja mellan utgåvor av programvaran och kommer att dra nytta av alla funktionsuppdateringar när de blir tillgängliga. En ny global butik gör det möjligt för användare att prenumerera och omedelbart aktivera licenser.

Köp Floating Licences & Multi_Seats
Caps och Bevel

Det helt nya Caps och Bevels-systemet i R21 låter användare extrudera 3D-loggor och animera texteffekter – det fundamentala i 3D-rörelsegrafik – snabbt, enkelt och mer exakt. Men den här funktionen erbjuder mer än bara snygga teckensnitt och text – caps och bevels är integrerade i alla spline-baserade föremål – lathe, loft, sweep etc. för obegränsade möjligheter. Förbättringarna inkluderar förbättrade begränsningar och inre bevels, Delaunay-caps och ett nytt bibliotek med bevel-inställningar.

Field Forces & Mixamo

Det nya Field Force-dynamikobjektet i R21 gör det möjligt för användare att optimera arbetsflödet för rörlig grafik i MoGraph-verktygspaketet och erbjuder flexibilitet och kraft för att styra dynamiska krafter i modellerings- och animeringseffekter för optimerad prestanda.

Mixamo Control Rig – Erbjuder ett snabbt och anpassningsbart sätt att implementera karaktäranimering. Den nya Mixamo Control Rig ger R21-användare möjlighet att justera Mixamo-animationer importerade till Cinema 4D för ett flexibelt och kraftfullt arbetsflöde.

Nyheter & licensalternativ i R21