Corporate-Logotype-and-Modifier_minimumsize
Vectorworks 2021

Vectorworks är en 3D-CAD, GIS och BIM programvara för Mac och PC, som används för skissande, formgivning, 2D-ritningar, 3D-projektering, 3D-modellering och visualisering. Vectorworks 2021 ger nya lösningar för att arbeta snabbare och smartare, samt visualisera data på ett helt nytt sätt.

Vectorworks 2021 erbjuder många nyheter och förbättringar som ‘Smart Options Display‘, ‘Materials‘, ‘Structural GridsLandscape Area improvements‘, ‘Lighting Device Object‘ och ‘3D Modeling Enhancements‘. Med fokus på intuitivitet och användarvänlighet kommer du lätt igång!

Nyköp & prenumeration! BIM i Vectorworks Nyheter i Vectorworks 2021 Student
Användningsområden

Vectorworks är ett 2D & 3D-CAD, design och BIM program, som användas i arkitektur, landskapsarkitektur, inredning, formgivning, trädgårdsplanering, event-och ljusdesign. Vectorworks tillåter dig att släppa loss kreativiteten och fokusera på att förverkliga visioner.

Professionellt

Vectorworks passar dig vare sig du söker ditt allra första CAD-program eller står i valet mellan olika BIM-program som SketchUp, Revit eller ArchiCAD. Med Vectorworks har du ett professionellt arbetsflöde med ett stort urval av filformat för att enkelt kunna samarbeta, utbyta och hantera dina projekt.

Mångsidigt

Med sin enorma uppsättning av verktyg och funktioner, så är Vectorworks ett väldigt brett program med ett stort användningsområde. Rita ett hus, designa en detaljerad trädgård, visualisera en teater, modellera en stol, allt detta och mycket mer kan göras direkt i Vectorworks!

ÖVERSIKT

Se de olika paketen som Vectorworks erbjuder. (Klicka på bilderna för mer info)

Architect

Landmark

Spotlight

Fundamentals

Designer

ARCHITECT

DIG I FOKUS

I skapandet av Vectorworks Architect, så har man tänkt på att du är en designer, och att det du verkligen vill spendera din tid på är att designa och utforma utrymmen. Man har tänkt på att snygga ritningar är en del av god kommunikation.

BIM arbetsflöde

Man har även tänkt på att du behöver flexibilitet. Därför så tillåter dig Vectorworks Architect med sitt unika hybrid 2D/3D-system att välja hur du vill balansera mellan 2D CAD och ett BIM arbetsflöde.

SKAPA FRITT

Vectorworks Architect låter dig designa dina byggnader utan begränsningar. Du kan skapa kurvade glaspartier, moderna fasader, avancerade trappor och mycket mer, självklart med användarvänliga och intuitiva verktyg.

ARCHITECT

Med Vectorworks Architect kan du njuta av robusta BIM-funktioner, bra dokumentation och intelligenta verktyg, samtidigt som du kan behålla din kreativa frihet genom att designa i 2D eller 3D.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks

LANDMARK

ALLA SKALOR

Vectorworks Landmark är designverktyget som kan användas till alla skalor av landskap och trädgårdsdesign. För design & byggnads-entreprenören, ger kalkylbladet och databasen mängder, områdesstarter och kostnadsberäkningar, medan planterings-systemet ger automatiska växtlistor.

Site Modeling & GIS

Landskapsarkitekter och designers kan förlita sig på de omfattande CAD-verktygen och terrängmodellerings-funktionerna. För stadsplanerare är det ett CAD-paket som fungerar bra med GIS och det tillåter dig att visa data i kartprojektioner.

VACKRA RESULTAT

Oavsett vilken skala du jobbar i, så kommer du att uppskatta Landmark’s användarvänlighet. Du har valet om du vill jobba i ett 2D eller 3D arbetsflöde, dessutom har Vectorworks Landmark en grafisk fyllighet som får dina landskap att se mjuka ut, inte hårda och linje-aktiga som man ofta ser i andra CAD-paket.

Plantor

Vectorworks Landmark erbjuder ett stort urval av landskaps-specifika verktyg och överlägsna 2D och 3D-plantor med integrerade listor för att hjälpa dig skapa en bättre miljö.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks

SPOTLIGHT

HÖGSTA STANDARDEN

Vectorworks Spotlight är den högsta standarden inom teater, live-underhållning och eventproduktion. Vare sig du designar belysning, scener, studios eller företagsevenemang, så kan du sätta dig själv i rampljuset när du skapar en spektakulär show.

ÖVERLÄGSET

Med den överlägsna 2D- och 3D-kapaciteten som Spotlight erbjuder, så kan du njuta av en användarvänlighet som du inte hittar i annan mjukvara. Förverkliga dina häftigaste idéer med Vectorworks Spotlight!

VÄLKÄNT

Vectorworks Spotlight har kommit att bli det branch-ledande verktyget inom event- och ljusdesign, inte bara i Sverige. Vare sig du jobbar med scenografi, film-studios, events, teater-produktioner eller utställningar, så kommer Vectorworks Spotlight att göra din nästa produktion minnesvärd.

Braceworks

Braceworks add-on för Vectorworks Spotlight eller Designer ger de som jobbar med installationer och riggning ett enkelt sätt att mäta prestanda av strukturer under belastning för att säkerställa säkerhet och överensstämmelse med tekniska koder och standarder.

Läs Mer Demo Braceworks Add-on SL Köp Vectorworks

FUNDAMENTALS

EFFEKTIVT

Vectorworks Fundamentals är ett heltäckande, effektiviserat 2D & 3D-designpaket. Det är det perfekta valet om du behöver ett enkelt och smidigt designverktyg.

ETT KAP

Med bra 2D-verktyg och grafiska presentations-funktioner, och med en komplett uppsättning av 3D-modelleringsverktyg, så är Vectorworks Fundamentals ett kap.

KOM IGÅNG ENKELT

Med sitt överskådliga och användarvänliga gränssnitt, så är Vectorworks Fundamentals det perfekta valet för den som vill börja jobba med 2D & 3D-CAD parallellt.

FUNDAMENTALS

Med kraftfulla 2D och 3D-funktioner, så är Vectorworks Fundamentals en intuitiv och användarvänlig modellerings- och dokumentations-plattform för att skapa komplexa ritningar.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks

DESIGNER

DET KOMPLETTA PAKETET

Genom att kombinera alla “Design Series” produkter, Architect, Landmark och Spotlight, så ger Vectorworks Designer dig alla bransch-specifika verktyg och bibliotek som produceras för Vectorworks. Vectorworks Designer är lösningen för kreativa proffs som inte håller sig inom gränserna för en enformig design-disciplin.

MÅNGSIDIGT

Du kan till exempel använda Designer om ditt arbete omfattas av både arkitektur och landskapsdesign. Du kanske utformar utställningar och kräver en kombination av arkitektoniska verktyg, truss och belysning från Spotlight. Eller så vill du bara ha det bästa av det bästa, med alla de resurser som finns tillgängliga när du behöver dem. Och varför inte? Designer ger dig all denna kraft till ett mycket överkomligt pris.

FÖR ALLA

Trots att det är utformat för avancerad 2D och 3D-CAD, så är de extra verktygen som finns i Designer fortfarande utformade för att vara användarvänliga och intuitiva. Att skapa avancerad geometri och former är förvånansvärt lätt och snabbt, där Vectorworks gör mycket av arbetet åt dig. Skapa till exempel ritningar av dina projekt med flera vyer med endast ett fåtal klick.

DESIGNER

Vectorworks Designer erbjuder teknologin från alla Vectorworks-produkter i ett intuitivt gränssnitt. Vare sig du behöver skissa, modellera eller presentera, så är Vectorworks Designer den ultimata lösningen för proffset som behöver allt.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks

RENDERING I VECTORWORKS

UTÖKAR DINA MÖJLIGHETER

Renderworks integreras nu i alla Vectorworks-produkter för att förse dig med sofistikerad belysning, texturering och rendering. Oavsett ditt mål, så kan du skapa fantastiska presentationer som hjälper dig att kommunicera dina idéer.

CINEMA 4D

Renderworks blir för varje år snabbare, enklare och kraftfullare än någon av de tidigare versionerna. Baserat på den robusta renderingsmotorn från Cinema 4D, så ger dig Renderworks hisnande resultat som är lättare än någonsin att uppnå.

HELT INTEGRERAT

Den nya motorn är helt integrerad i Vectorworks, denna smidighet tillåter dig att visualisera ditt arbete genom hela designprocessen. Med ett klick på en knapp, så kommer dina renderade viewports att uppdateras medan din design utvecklas.

RENDERWORKS

Med kraften från Cinema 4D’s renderingsmotor, så erbjuder Renderworks ett enormt urval av hög-kvalitets renderings- och presentations-tekniker. Helt enkelt för den kräsne.

Läs Mer Köp Vectorworks