Corporate-Logotype-and-Modifier_minimumsize
Vectorworks 2024

Vectorworks är ett CAD, GIS och BIM program för Mac M1-M3 och PC, som används för design, formgivning, 2D-ritningar, 3D-projektering, 3D-modellering och visualisering. Vectorworks 2024 prestandaförbättringar kommer att snabba upp dina dagliga processer och ge dig mer tid för design.

Vectorworks 2024 erbjuder många nyheter och förbättringar som ’AI Visualizer’, ’Modernisering av UI’, ’Viewport Styles’, ’3D Dragger’, ’Skåpverktyg’, ’Fence-verktyg’ och ’Utrustningslistor’. Med fokus på intuitivitet och användarvänlighet kommer du lätt igång. Spara på licenspriser med årliga prenumerationer!

Vectorworks 2024 nyheter Demo Student Licenspriser & prenumerationer
Användningsområden

Vectorworks är ett 3D-CAD, design och BIM program, som användas i arkitektur, landskapsarkitektur, inredning, formgivning, trädgårdsplanering, event-och ljusdesign. Vectorworks tillåter dig att släppa loss kreativiteten och fokusera på att förverkliga visioner.

PRODUKTIVT

Vectorworks passar dig vare sig du söker ditt allra första CAD-program eller väljer mellan olika 3D- och BIM-verktyg som AutoCAD, SketchUp, Rhino, Archicad eller Revit. Se hur Vectorworks står i jämförelse, och hur du ökar produktiviteten med ett effektivare arbetsflöde.

Mångsidigt

Med sin enorma uppsättning av verktyg och funktioner, så är Vectorworks ett väldigt brett program med ett stort användningsområde. Rita ett hus, designa en detaljerad trädgård, visualisera en teater, modellera en stol, allt detta och mycket mer kan göras direkt i Vectorworks!

ARCHITECT

Vectorworks Architect

Den ultimata programvaran från skiss till BIM gör att du enkelt kan samarbeta och dela filer med kollegor, konsulter och kunder. Den erbjuder de flesta import/export standardformat som finns tillgängliga, stöd för openBIM och IFC, och direktlänkar till AutoCAD, Revit, SketchUp, Rhino, Twinmotion och Cinema 4D.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks
BIM ARBETSFLÖDE

Building Information Modeling (BIM) är väsentligt för att optimera din projektering. Vectorworks OpenBIM och IFC-format gör det enkelt att kvantifiera och analysera information så tidigt som möjligt i designfasen så att du kan fatta smarta beslut. Automatisera scheman, beräkna kostnader, analysera energieffektivitet för att maximera varje design.

DESIGNA FRITT

Skissa, modellera och dokumentera dina designidéer med precision och med den mest flexibla 3D-modelleringsmotorn som finns, driven av SIEMENS Parasolid och begränsas inte av förinställningar och strikta parametrar. Skapa organiska ytor, moderna fasader, avancerade trappor och mycket mer, självklart med användarvänliga och intuitiva verktyg.

FÖRENKLA PROCESSen

Vectorworks Architect har flexibiliteten att stödja hela ditt projekt från början till slut, eller var som helst i processen – från konceptuell design till helt samordnade BIM-modeller och konstruktionsritningar. Avancerad struktur och intelligenta verktyg, samtidigt som du kan behålla din kreativa frihet genom att designa i 2D och 3D.

LANDMARK

LANDMARK Allt-i-ett

Detta allt-i-ett program för landskapsdesign och planering kommer att förändra dina arbetsflöden för design, presentation, 3d-projektering och dokumentation. Vectorworks har flexibiliteten att stödja hela ditt projekt från början till slut, eller var som helst i processen med verktyg som skapats speciellt för dig som landskapsarkitekt.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks
Terrängmodellering & GIS

Landskapsarkitekter och designers kan förlita sig på de omfattande CAD & BIM-verktygen, 3D-plantor med integrerade listor, samt digital terrängmodellering och gradering. För stadsplanering är det väsentligt med GIS funktionerna som tillåter dig att visa modellen och analysera data i kartprojektioner och topografiska 3D-inmätningar.

ARBETA SMARTARE med BIM

Med Landmarks BIM-funktioner är dina ritningar, detaljer, modeller och scheman länkade. Det betyder att en förändring på ett ställe återspeglas överallt. Generera automatiskt scheman och rapporter. Beräkna byggkostnader och materialmängder. Analysera terräng för schakt/fyllning, lutningar och dränering. Utvärdera och spåra hållbarhetsmål.

SAMARBETA

Projekt-Sharing möjliggör att hela teamet kan arbeta i samma Vectorworks-projektfil samtidigt. Samarbeta enkelt och dela filer med vem som helst med de flesta import/export standardformat som finns tillgängliga, samt stöd för openBIM och IFC, och direktlänkar med AutoCAD, Revit, SketchUp, Rhino, Photoshop, Lumion och Cinema 4D.

SPOTLIGHT

Ultimata programvaran

Vectorworks Spotlight är den ultimata programvaran för teater, live-underhållning, filmer och eventproduktion. Vare sig du designar ljus, ljud, scen, studio, rigging, konferens eller företagsevenemang, så kan du sätta dig själv i rampljuset när du skapar en spektakulär show. Se hur Spotlight står i jämförelse med WYSIWYG, AutoCAD och SketchUp.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks
Braceworks

Braceworks add-on för Vectorworks Spotlight eller Designer ger de som jobbar med installationer och riggning ett enkelt sätt att mäta prestanda av strukturer under belastning för att säkerställa säkerhet och överensstämmelse med tekniska koder och standarder.

Vision & ConnectCAD

Vision är den mest avancerade ljusdesign previsualization programvara för både PC och Mac. Vision användare kan previz sina shower med en helt ny realism. ConnectCAD för Vectorworks är ett kraftfullt verktyg för dig som jobbar med sändningar, ljud, ljus, IT-nätverk och andra anslutningssystem.

VÄLKÄNT

Vectorworks Spotlight har kommit att bli det branch-ledande verktyget inom event- och ljusdesign, inte bara i Sverige. Vare sig du jobbar med scenografi, film-studios, events, teater-produktioner eller utställningar, så kommer Vectorworks Spotlight att göra din nästa produktion minnesvärd.

FUNDAMENTALS

FUNDAMENTALS

Med kraftfulla 2D och 3D-funktioner, så är Vectorworks Fundamentals en intuitiv och användarvänlig modellerings- och dokumentations-plattform för att skapa komplexa ritningar.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks
EFFEKTIVT

Vectorworks Fundamentals är ett heltäckande, effektiviserat 2D & 3D-designpaket. Det är det perfekta valet om du behöver ett enkelt och smidigt designverktyg.

ETT KAP

Med bra 2D-verktyg och grafiska presentations-funktioner, och med en komplett uppsättning av 3D-modelleringsverktyg, så är Vectorworks Fundamentals ett kap.

KOM IGÅNG ENKELT

Med sitt överskådliga och användarvänliga gränssnitt, så är Vectorworks Fundamentals det perfekta valet för den som vill börja jobba med 2D & 3D-CAD parallellt.

DESIGN SUITE

DET KOMPLETTA PAKETET

Genom att kombinera alla ”Design Series” produkter, Architect, Landmark och Spotlight, så ger Vectorworks Design-Suite dig alla bransch-specifika verktyg och bibliotek som produceras för Vectorworks. Vectorworks Designer är lösningen för kreativa proffs som inte håller sig inom gränserna för en enformig design-disciplin.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks
DESIGN SUITE

Vectorworks Design Suite erbjuder teknologin från alla Vectorworks-produkter i ett intuitivt gränssnitt. Vare sig du behöver skissa, modellera eller presentera, så är Vectorworks Designer den ultimata lösningen för proffset som behöver allt. Och varför inte? Design Suite ger dig all denna kraft till ett mycket överkomligt pris.

MÅNGSIDIGT

Du kan till exempel använda Design Suite om ditt arbete omfattas av både arkitektur och landskapsdesign. Du kanske utformar utställningar och kräver en kombination av arkitektoniska verktyg, truss och belysning från Spotlight. Eller så vill du bara ha det bästa av det bästa, med alla de resurser som finns tillgängliga när du behöver dem.

FÖR ALLA

Trots att det är utformat för avancerad 2D och 3D-CAD, så är de extra verktygen som finns i Designer fortfarande utformade för att vara användarvänliga och intuitiva. Att skapa avancerad geometri och former är förvånansvärt lätt och snabbt, där Vectorworks gör mycket av arbetet åt dig. Skapa till exempel ritningar av dina projekt med flera vyer.