Corporate-Logotype-and-Modifier_minimumsize
Vectorworks 2021

Vectorworks är en 3D-CAD, GIS och BIM programvara för Mac och PC, som används för skissande, formgivning, 2D-ritningar, 3D-projektering, 3D-modellering och visualisering. Vectorworks 2021 ger nya lösningar för att arbeta snabbare och smartare, samt visualisera data på ett helt nytt sätt. Spara 30% på licenser!

Vectorworks 2021 erbjuder många nyheter och förbättringar som ‘Smart Options Display’, ‘Materials’, ‘Structural Grids’, ‘Landscape Area improvements’ och ‘3D Modeling Enhancements’. Med fokus på intuitivitet och användarvänlighet kommer du lätt igång!

30% rabatt med Service Select Student BIM i Vectorworks Nyheter i version 2021
Användningsområden

Vectorworks är ett 2D & 3D-CAD, design och BIM program, som användas i arkitektur, landskapsarkitektur, inredning, formgivning, trädgårdsplanering, event-och ljusdesign. Vectorworks tillåter dig att släppa loss kreativiteten och fokusera på att förverkliga visioner.

PROFESSIONELLT

Vectorworks passar dig vare sig du söker ditt allra första CAD-program eller står i valet mellan olika BIM-program som SketchUp, Revit eller ArchiCAD. Med Vectorworks har du ett professionellt arbetsflöde med ett stort urval av filformat för att enkelt kunna samarbeta, utbyta och hantera dina projekt.

Mångsidigt

Med sin enorma uppsättning av verktyg och funktioner, så är Vectorworks ett väldigt brett program med ett stort användningsområde. Rita ett hus, designa en detaljerad trädgård, visualisera en teater, modellera en stol, allt detta och mycket mer kan göras direkt i Vectorworks!

ÖVERSIKT

Vectorworks erbjuder olika produkter. (Klicka på bilderna för mer info)

Architect

Landmark

Spotlight

Fundamentals

Designer

ARCHITECT

FÖRENKLA PROCESSen

Vectorworks Architect har flexibiliteten att stödja hela ditt projekt från början till slut, eller var som helst i processen – från konceptuell design till helt samordnade BIM-modeller och konstruktionsritningar. Avancerad struktur och intelligenta verktyg, samtidigt som du kan behålla din kreativa frihet genom att designa i 2D och 3D.

SKAPA FRITT

Skissa, modellera och dokumentera dina designidéer med precision och med den mest flexibla 3D-modelleringsmotorn som finns, driven av SIEMENS Parasolid och begränsas inte av förinställningar och strikta parametrar. Skapa organiska ytor, moderna fasader, avancerade trappor och mycket mer, självklart med användarvänliga och intuitiva verktyg.

BIM ARBETSFLÖDE

Building Information Modeling (BIM) är väsentligt för att optimera din projektering. Vectorworks gör det enkelt att kvantifiera och analysera information så tidigt som möjligt i den schematiska designfasen så att du kan fatta smarta beslut. Automatisera scheman, beräkna kostnader, analysera energieffektivitet för att maximera varje design.

SAMARBETA

Vectorworks gör att du enkelt kan samarbeta och dela filer med kollegor, konsulter och kunder. Den erbjuder de flesta import/export standardformat som finns tillgängliga, stöd för openBIM och IFC, och direktlänkar till AutoCAD®, Revit®, SketchUp®, Rhino®, Photoshop® och Cinema4D.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks

LANDMARK

LANDMARK Allt-i-ett

Detta allt-i-ett program för landskapsdesign och planering kommer att förändra dina arbetsflöden för design, presentation, bevattning och dokumentation. Vectorworks har flexibiliteten att stödja hela ditt projekt från början till slut, eller var som helst i processen – med verktyg som skapats speciellt för dig som landskapsarkitekt.

ARBETA SMARTARE med BIM

Med Landmarks BIM-funktioner är dina ritningar, detaljer, modeller och scheman länkade. Det betyder att en förändring på ett ställe återspeglas överallt. Generera automatiskt scheman och rapporter. Beräkna byggkostnader och materialmängder. Analysera terräng för schakt/fyllning, lutningar och dränering. Utvärdera och spåra hållbarhetsmål.

3d Terräng & GIS

Landskapsarkitekter och designers kan förlita sig på de omfattande CAD & BIM-verktygen, 3D-plantor med integrerade listor, samt terrängmodellerings-funktionerna. För stadsplanering är det väsentligt med GIS funktionerna som tillåter dig att visa modellen och analysera data i kartprojektioner och topografiska 3D-inmätningar.

SAMARBETA

Projekt-Sharing möjliggör att hela teamet kan arbeta i samma Vectorworks-projektfil samtidigt. Samarbeta enkelt och dela filer med vem som helst med de flesta import/export standardformat som finns tillgängliga, samt stöd för openBIM och IFC, och direktlänkar med AutoCAD, Revit, SketchUp, Rhino, Photoshop, Lumion och Cinema 4D.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks

SPOTLIGHT

HÖGSTA STANDARDEN

Vectorworks Spotlight är den högsta standarden inom teater, live-underhållning och eventproduktion. Vare sig du designar belysning, scener, studios eller företagsevenemang, så kan du sätta dig själv i rampljuset när du skapar en spektakulär show.

ÖVERLÄGSET

Med den överlägsna 2D- och 3D-kapaciteten som Spotlight erbjuder, så kan du njuta av en användarvänlighet som du inte hittar i annan mjukvara. Förverkliga dina häftigaste idéer med Vectorworks Spotlight!

VÄLKÄNT

Vectorworks Spotlight har kommit att bli det branch-ledande verktyget inom event- och ljusdesign, inte bara i Sverige. Vare sig du jobbar med scenografi, film-studios, events, teater-produktioner eller utställningar, så kommer Vectorworks Spotlight att göra din nästa produktion minnesvärd.

Braceworks

Braceworks add-on för Vectorworks Spotlight eller Designer ger de som jobbar med installationer och riggning ett enkelt sätt att mäta prestanda av strukturer under belastning för att säkerställa säkerhet och överensstämmelse med tekniska koder och standarder.

Läs Mer Demo Braceworks Add-on SL Köp Vectorworks

FUNDAMENTALS

EFFEKTIVT

Vectorworks Fundamentals är ett heltäckande, effektiviserat 2D & 3D-designpaket. Det är det perfekta valet om du behöver ett enkelt och smidigt designverktyg.

ETT KAP

Med bra 2D-verktyg och grafiska presentations-funktioner, och med en komplett uppsättning av 3D-modelleringsverktyg, så är Vectorworks Fundamentals ett kap.

KOM IGÅNG ENKELT

Med sitt överskådliga och användarvänliga gränssnitt, så är Vectorworks Fundamentals det perfekta valet för den som vill börja jobba med 2D & 3D-CAD parallellt.

FUNDAMENTALS

Med kraftfulla 2D och 3D-funktioner, så är Vectorworks Fundamentals en intuitiv och användarvänlig modellerings- och dokumentations-plattform för att skapa komplexa ritningar.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks

DESIGNER

DET KOMPLETTA PAKETET

Genom att kombinera alla “Design Series” produkter, Architect, Landmark och Spotlight, så ger Vectorworks Designer dig alla bransch-specifika verktyg och bibliotek som produceras för Vectorworks. Vectorworks Designer är lösningen för kreativa proffs som inte håller sig inom gränserna för en enformig design-disciplin.

MÅNGSIDIGT

Du kan till exempel använda Designer om ditt arbete omfattas av både arkitektur och landskapsdesign. Du kanske utformar utställningar och kräver en kombination av arkitektoniska verktyg, truss och belysning från Spotlight. Eller så vill du bara ha det bästa av det bästa, med alla de resurser som finns tillgängliga när du behöver dem. Och varför inte? Designer ger dig all denna kraft till ett mycket överkomligt pris.

FÖR ALLA

Trots att det är utformat för avancerad 2D och 3D-CAD, så är de extra verktygen som finns i Designer fortfarande utformade för att vara användarvänliga och intuitiva. Att skapa avancerad geometri och former är förvånansvärt lätt och snabbt, där Vectorworks gör mycket av arbetet åt dig. Skapa till exempel ritningar av dina projekt med flera vyer med endast ett fåtal klick.

DESIGNER

Vectorworks Designer erbjuder teknologin från alla Vectorworks-produkter i ett intuitivt gränssnitt. Vare sig du behöver skissa, modellera eller presentera, så är Vectorworks Designer den ultimata lösningen för proffset som behöver allt.

Läs Mer Demo Köp Vectorworks

RENDERING I VECTORWORKS

UTÖKAR DINA MÖJLIGHETER

Renderworks integreras nu i alla Vectorworks-produkter för att förse dig med sofistikerad belysning, texturering och rendering. Oavsett ditt mål, så kan du skapa fantastiska presentationer som hjälper dig att kommunicera dina idéer.

CINEMA 4D

Renderworks blir för varje år snabbare, enklare och kraftfullare än någon av de tidigare versionerna. Baserat på den robusta renderingsmotorn från Cinema 4D, så ger dig Renderworks hisnande resultat som är lättare än någonsin att uppnå.

HELT INTEGRERAT

Den nya motorn är helt integrerad i Vectorworks, denna smidighet tillåter dig att visualisera ditt arbete genom hela designprocessen. Med ett klick på en knapp, så kommer dina renderade viewports att uppdateras medan din design utvecklas.

RENDERWORKS

Med kraften från Cinema 4D’s renderingsmotor, så erbjuder Renderworks ett enormt urval av hög-kvalitets renderings- och presentations-tekniker. Helt enkelt för den kräsne.

Läs Mer Köp Vectorworks