Maxon-RGB-Flat-Tag-Horiz-On-White
System-integration
INTEGRATIONER

Med Cinema 4D, så kan du koncentrera dig på arbetet till hands istället för att fundera på hur filer kan utbytas. Efterfrågan på integrationer för att snabba upp arbetsflödet är stor, därför har man designat Cinema 4D för att hantera ett stort urval av integrationer med andra program.

Setting-icon
EFFEKTIVITET

Maxon erbjuder de verktyg som ger dig möjligheten att snabbt skapa högkvalitativa resultat på nolltid. Medan Cinema 4D erbjuder en mångsidig verktygsuppsättning för modellering, så kanske du redan har en 3D-modell förberedd, till exempel i ett CAD-program.

birdBot_29
BLICKA FRAMÅT

MAXON jobbar alltid med att förbättra de befintliga integrationerna, man gör dem effektivare, kraftfullare och ger dem nya funktioner. Det släpps löpande nya integrationer och MAXON strävar alltid efter att utöka sitt integrations-utbud.

TIGHTA INTEGRATIONER

Vare sig en arkitekt letar efter ett sätt att exportera rena CAD-filer till Cinema 4D för att skapa makalösa visualisationer, en motion designer som söker den bästa integrationen med sitt favorit kompositions-program eller så kanske behöver man Cinema 4D’s tighta integration med andra 3D applikationer för en omfattande studio-pipeline.

Köp Cinema 4D

ÖVERSIKT

Urval av de tillgängliga integrationerna med Cinema 4D. (Klicka på bilderna för mer info)

Vectorworks

ArchiCAD

Allplan

CINEWARE

Filstöd

RENDERINGSMOTORER

VECTORWORKS

Cinema 4D & VECTORWORKS

Vectorworks användare vet om fördelarna av att arbeta med denna kraftfulla applikation och hur den förenklar deras dagliga arbetsflöde. Men tyvärr, så täcker inte det alla områden och behov.  Cinema 4D’s Physical Renderer är nog den viktigaste kompletteringen till Vectorworks. Med den, så kan man rendera foto-realistiska bilder som inte lämnar något att önska. Namnet för den säger allt – denna renderare producerar väldigt noggranna emulationer av fysisk optik. Många arkitekt-projekt behöver visas i den verkliga omgivningen som de ska byggas i. Cinema 4D’s kameramatchings-system gör detta enkelt.

Köp Cinema 4D

ARCHICAD

Cinema 4D & ARCHICAD

High-end CAD applikationer som ArchiCad är oumbärliga verktyg för arkitekter som vill påskynda arbetsflödet på den tekniska sidan för att i sin tur ge mer tid för kreativt arbete. Kombinera ArchiCAD och Cinema 4D för att få ut det mesta av din kreativitet. Cinema 4D tar vid där ArchiCAD lämnar av när det gäller att skapa hisnande renderingar. Cinema 4D’s renderingsmotor levererar enastående och hög-kvalitativa resultat. Nybörjare kommer att uppskatta Cinema 4D’s användarvänlighet på vägen till att skapa fantastiska resultat. I kärnan av Cinema 4D finns Physical Renderer som emulerar fysisk optik från verkliga kameror och linser. Detta gör det möjligt att rendera fysiskt korrekt depth of field och motion blur.

Köp Cinema 4D

ALLPLAN

Cinema 4D & ALLPLAN

Allplan-användare vet redan vilka fördelar Allpan har för det dagliga arbetsflödet. Men Allplan’s kraftfulla och omfattande funktioner kan förbättras ytterligare genom att kombinera dem med Cinema 4D’s utbud av funktioner, som sömnlöst integreras direkt i applikationen. Rendering, material-design, scenkonstruktion, kamera-matchning och modellering är kärnfunktionerna som gör Cinema 4D intressant för Allplan-användare. Speciellt rendering och material-design demonstrerar hur kraftfullt Cinema 4D är och hur väl det kompletterar Allplan.

Köp Cinema 4D

C4D LITE & CINEWARE

KRAFTFULLT BLIR KRAFTFULLARE

Skapa geometriska figurer och redigera dom i punkt, linje eller polygon-nivå. Använd splineverktyg för att skapa Bezierkurvor och använd textverktyget för att skapa titelsekvenser, logotyper med mera. Ge dina modeller ytegenskaper och texturer, ljussätt dem och animera dina idéer. Sidegrade till Cinema 4D Subscription för att komma åt den fulla kraften i Cinema 4D och lägga till ännu mer flexibilitet i ditt arbete.

Sidegrade till C4D subscription
UTÖKAR DINA MÖJLIGHETER

Cineware erbjuder ett brett utbud av möjligheter för att du ska kunna snabba upp ditt arbetsflöde och kunna jobba mer självständigt. Välj enkelt enskilda lager och objekt direkt i din Cinema 4D scen och fin-justera dem. Ditt 3D-arbetsflöde har aldrig varit enklare. Utöver Cineware, inkluderar nya After Effects CC även Cinema 4D Lite, som erbjuder en omfattande uppsättning av grundläggande Cinema 4D funktioner som är perfekt för dig som vill ta de första stegen in i den verkliga 3D världen.

ARBETA EFFEKTIVARE

Ditt kompositionsarbetsflöde kommer att slungas in i en ny dimension med Maxon Cineware i nya After Effects CC. Utöver att kunna använda Cinema 4D scener som tillgångar i After Effects CC, så kan du använda Cinema 4D’s kraftfulla multi-pass arbetsflöde som lager för att uppnå din vision. Detta tillåter dig att t.ex. rendera ut skuggor, ljus osv i separata pass, som du sedan har tillgång till i After Effects och kan använda dem i din komposition.

CINEWARE

Med MAXON’s Cineware i nya After Effects CC kan du importera, integrera och rendera Cinema 4D scener direkt inuti After Effects. Utöver att öppna en mängd möjligheter för ditt skapande, så snabbar det upp ditt arbetsflöde avsevärt. Revolutionerande. Snabbt. Enkelt.

Sidegrade till C4D subscription

FILSTÖD

file-exchange-c4d.png

RENDERINGSMOTORER

Det finns ett stort utbud av renderingsmotorer som är kompatibla med Cinema 4D. Här visas de populäraste.

V-RAY

V-Ray är en av de mest högkvalitativa renderings-verktygen som finns tillgängliga i dagsläget. V-Ray används av en stor grupp professionella CG-artister och visualisations-firmor runt hela världen.

Läs Mer

MAXWELL

Maxwell Render är en standalone renderingsmotor som erbjuder hög kvalitet, snabbhet och hög kompatibilitet för arkitekter, designers och visual effects-artister.

Läs Mer

INDIGO

Indigo Renderer är en renderingsmotor som strävar efter att simulera fysiskt korrekta renderingar. Med avancerade kamera och ljus-verktyg, så kan man uppnå nästintill perfekt realism.

Läs Mer