Corporate-Logotype-and-Modifier_minimumsize

VECTORWORKS SERVICE SELECT

Vectorworks Service Select är en prenumerationstjänst, som ger dig många fördelar. Den erbjuds i samband med nyköp av eller uppgradering till den senaste versionen av Vectorworks.

Fördelarna med prenumerationen
  • Omedelbar uppgradering av nya produktutgåvor
  • Bästa prissättning
  • Prioriterad teknisk support
  • Vectorworks Cloud Services med lagringsnivå på 20 GB
  • VIP-åtkomst till nedladdningar och ett växande symbolbibliotek
  • Ett videobibliotek med tekniska tips och tutorials på begäran
Läs Mer Köp Vectorworks Service Select
SPARA PENGAR

Vectorworks Service Select prenumerationsavgift är endast 60% av uppgraderings-priset, och då ingår nästa års uppgradering! Du får dessutom andra fördelar som är exklusiva för Vectorworks Service Select medlemmar. Genom att vara medlem, så försäkrar du dig om att du får ut det mesta ur din Vectorworks programvara. Du kan även planera in den årliga avgiften i din budget och på så sätt undvika överraskningar. Som Vectorworks Service Select medlem får du ett konto i portalen där du kan administrera dina licenser, ladda ner Vectorworks och för dig som ofta är på språng, så får du tillgång till Vectorworks Cloud Services.

HÅLL DIG UPPDATERAD

När du har ett aktivt Vectorworks Service Select avtal så får du nya uppgraderingar och stegvisa förbättringar av din Vectorworks-produkt. Du kommer också att bli den första att veta om nya releaser och kommer alltid att ha tillgång till det senaste och bästa. Ett utbud av support och utbildningsresurser finns tillgängliga, inklusive telefon-support och videobibliotek med tips och tutorials. Du får dessutom stora rabatter på ytterligare utbildningsalternativ, såsom ”self-paced tutorials” och online-utbildningar. Gör en smart och framtidssäker investering och gå med i Vectorworks Service Select.