VECTORWORKS SERVICE SELECT

Vectorworks Service Select (VSS) är en ny prenumerationstjänst, som ger dig många fördelar. Den erbjuds i samband med nyköp av eller uppgradering till den senaste versionen av Vectorworks.

Detta får du som är/blir VSS-medlem
  • Uppgraderingar sänds till dig automatiskt under prenumerationsperioden
  • Tillgång till prioriterad teknisk support
  • Tillgång till Vectorworks Cloud Services
  • Tillgång till speciella objekt- och textur-bibliotek
  • Tillgång till ett videobibliotek med tekniska tips och tutorials
  • Speciella rabatter på webinars och dylikt
Läs Mer Köp VSS
SPARA PENGAR

VSS-priset är endast 60% av uppgraderings-priset, och då ingår nästa års uppgradering! Du kommer alltså alltid undan billigare genom att ha ett VSS-avtal, du får dessutom andra fördelar som är exklusiva för VSS-prenumeranter. Genom att vara medlem i VSS, så försäkrar du dig om att du får ut det mesta ur din Vectorworks programvara. Du kan även planera in den årliga avgiften i din budget och på så sätt undvika överraskningar. Som VSS-kund får du ett konto i VSS-portalen där du kan administrera dina licenser, ladda ner Vectorworks och för dig som ofta är på språng, så får du tillgång till Vectorworks Cloud Services.

HÅLL DIG UPPDATERAD

När du har ett aktivt Vectorworks Service Select avtal så får du nya uppgraderingar och stegvisa förbättringar av din Vectorworks-produkt. Du kommer också att bli den första att veta om nya releaser och kommer alltid att ha tillgång till det senaste och bästa. Ett utbud av support och utbildningsresurser finns tillgängliga, inklusive telefon-support och videobibliotek med tips och tutorials. Du får dessutom stora rabatter på ytterligare utbildningsalternativ, såsom “self-paced tutorials” och online-utbildningar. Gör en smart och framtidssäker investering och gå med i Vectorworks Service Select.