Maxon-RGB-Flat-Tag-Horiz-On-White
STUDENT/TEACHER LICENS

Maxon One-licenser för kvalificerade studenter och lärare beställs och administreras via Maxon’s partner Kivuto. Licensen är aktiv i 6 månader och kan förlängas under hela studiegången.

Genom att beställa 6-månaders prenumeration får du en kampanjkod för att komma åt programvaran på Maxons webbplats via Kivuto. Observera att du kommer att debiteras en serviceavgift på 2,99 $ USD eller motsvarande under aktiveringsprocessen. Maxon One inkluderar Cinema 4D, Redshift (för C4D) och Red Giant Complete och är tillgänglig för studenter och lärare för undervisnings- och inlärningsändamål.

Maxon’s prisbelönta mjukvara ger studenter den bästa möjliga starten i 3D-skapandet. Cinema 4D’s användarvänlighet låter blivande studenter snabbt och enkelt börja skapa snygg 3D-grafik och animationer. Du kommer ständigt att hitta inspiration av andra Cinema 4D användare som finns över hela världen. Man skapar bland annat high-end-filmer, TV-reklam, webbplatsmaterial, konst och mycket mer i Cinema 4D.

SIDEGRADE STUDENT/TEACHER - Subscription

Uppgradera din C4D Student/Teacher licens till en kommersiell licens (C4D Annual-Subscription) med 10% rabatt på det första året. Producera som ett proffs, spendera som en student!

  • 10% rabatt, gäller vid Sidegrade till Cinema 4D Annual-Subscription.
VILLKOR SIDEGRADE STUDENT/TEACHER
  • Sidegrade till en C4d kommersiell licens.
  • E-postadress som användes vid registrering och aktivering av befintlig Student/Teacher licens ska anges.
  • Rabatten appliceras endast på Subscription första året, därefter betalas fullpris.
KÖP SIDEGRADE STUDENT/TEACHER
  • Gå till, Sidegrade till Cinema 4D Annual-Subscription.
  • Välj Från: C4D Student-Teacher.
  • Vid Licens/er rutan, ange e-postadress som användes till din Student/Teacher licens.