GRATIS STUDENTLICENS

Maxon’s prisbelönta mjukvara ger studenter den bästa möjliga starten i 3D-livet. Om och om igen berättar användare för oss hur Cinema 4D är det mest användarvänliga och professionella 3D-verktyg som finns tillgängligt. Cinema 4D’s användarvänlighet låter blivande studenter snabbt och enkelt börja skapa snygg 3D-grafik och animationer. Du kommer ständigt att hitta inspiration av andra Cinema 4D användare som finns över hela världen. Man skapar bland annat high-end-filmer, TV-reklam, webbplatsmaterial, konst och mycket mer i Cinema 4D. Skapa en portfölj eller ett showreel, som hjälper dig säkra en ljus framtid inom en av de många globala industrierna.

Som student/lärare får du alla funktioner och verktyg MAXON har att erbjuda i Cinema 4D Studio helt gratis. Licensen är aktiv i 6 månader och kan förlängas under hela studiegången. Studentlicensen har endast begränsningar vad gäller stöd för plugins som kräver serienummer och nätverks-rendering (Team Render).

UPGRADE2PRO - Subscription

Uppgradera din Cinema 4D R20/R21 Student/Teacher licens när som helst till en professionell licens (C4D Annual-Subscription) med 20% rabatt för det första året / förnyelser till fullt pris.

  • 20% rabatt, gäller vid Sidegrade till Cinema 4D Annual-Subscription.

Producera som ett proffs, spendera som en student!

VILLKOR UPGRADE2PRO
  • Uppgradering till en fullständig professionell (kommersiell) version gäller enbart för nuvarande R20/R21 version.
  • E-postadress som användes vid registrering och aktivering av befintlig studentlicens ska anges.
  • Rabatten appliceras endast på Subscription första året.
KÖP UPGRADE2PRO
  • Gå till Sidegrade till Cinema 4D Annual-Subscription.
  • Välj Från: C4D Student/Teatcher R20, och fyll i ditt serienummer.
  • Vid kassan, ange e-postadress som användes till din studentlicens i rutan ”Ordernoteringar”.