OM OSS

VÄLKOMMEN TILL BMVSTUDIO

Välkommen till BMV Studio’s hemsida! Här hittar du bland annat en hel del information angående våra produkter och tjänster.

Vi har valt att förmedla mycket av informationen via bilder och filmer. En bild säger ju trots allt mer än 1000 ord, och en film innehåller oftast över 1000 bilder!

I vår webshop säljer vi mjukvara, utbildningsmaterial och tjänster till både företags- och privat-kunder. Saknar du något i vår butik eller vill beställa via mail/telefon? Tveka inte på att kontakta oss, så hjälper vi dig så gott vi kan.

Vi hoppas att du hittar det du söker hos oss och på vår hemsida! Kontakta annars oss, så hjälper vi dig.

VILKA VI ÄR

BMV Studio är ett etablerat och verksamt företag i Stockholm sedan 1996. Vi är i grunden arkitekter som jobbar med distribution, försäljning, utbildning och konsultation av CAD- och 3D-mjukvara. Vi innehar distributionsrätt för Nemetschek Vectorworks samt MAXON’s produkter i Sverige.

VARFÖR VÄLJA OSS

Med vår långa erfarenhet av branschen kan vi erbjuda dig och ditt företag förstklassig service och support med den kunskap vi har samlat på oss under åren. Detta tillåter oss även att skräddarsy vår tjänster efter era behov.

VÅR VISION

Vårt mål gentemot dig som kund är att ge dig förstklassig service och bygga en bra bas för en långsiktig relation. Vi är ett företag som värdesätter dig som kund väldigt högt och tar gärna emot dina tankar och åsikter, du hittar vår kontaktinformation här.

VAD VI ERBJUDER

I dagsläget erbjuder vi produkter och tjänster relaterade till Vectorworks & Cinema 4D, som vi är distributörer för här i Sverige. Vi säljer dessa program direkt till slutkund, men även via återförsäljare. Utöver försäljning, så erbjuder vi konsultation, support och skräddarsydda utbildningar för Vectorworks & Cinema 4D.

VAD VI VILL

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår arbetsmodell och utöka våran verksamhet. Vi är alltid öppna för nya samarbeten och dylikt. Om du har en produkt som du tror att våra kunder skulle vara intresserade av eller är intresserad av att agera som återförsäljare åt oss, så tveka inte på att kontakta oss.

VÅRA ERFARENHETER

Vectorworks

CINEMA 4D

UTBILDNINGAR

Uppdrag